Escola Municipal Belles Arts de Sant Joan les Fonts. Dissabte, 6 de Juny de 10h a 13h. Preu: 10€ infant + 8€ acompanyant.

Escola Municipal Belles Arts de Sant Joan les Fonts ​​ Divendres de febrer a Juny. De 17.30 a 19.30h. Preu: 30€ mensuals

Has pensat mai que pots amassar com si fossin galetes i modelar les teves pròpies decoracions nadalenques? Crearem originals ornaments personalitzats.

Inscripcions obertes a partir del dia 26/03/2019 a les 19h!!! Presencialment o Online al C.C. Sant Josep de L'Hospitalet

Fer una restauració acurada no és difícil, ni requereix de grans habilitats manual ni talents ocults, només requereix sentit comú, respectar uns criteris bàsics i seguir l'ordre del procés pas a pas.

Són els Sagrats Manaments dels restauradors, el nostre codi deontològic, el nostre jurament hipocràtic.... Fins a nova ordre!

Ja fa temps que t’agradaria aprendre com recuperar mobles i no acabes de fer el pas? Dona-li una segona vida a aquell moble de la tieta transformant-lo!

Amb ingredients tan comuns com la farina de blat de moro, cola blanca i crema hidratant amassarem i modelarem com si fossin galetes unes decoracions nadalenques molt especials que no necessiten ni forn ni cap font d'escalfor per a endurir.

Please reload

  • Facebook - círculo blanco
  • Pinterest - círculo blanco
  • Twitter - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
Please reload

Please reload

since 2016 by Mercè Benavent.