Convertim un embolcall de pizza en un motllo per a crear un mandala decoratiu per penjar a la paret amb algun dels materials següents: guix, escaiola o ciment

Escola Municipal Belles Arts de Sant Joan les Fonts. Dissabte, 6 de Juny de 10h a 13h. Preu: 10€ infant + 8€ acompanyant.

Escola Municipal Belles Arts de Sant Joan les Fonts ​​ Divendres de febrer a Juny. De 17.30 a 19.30h. Preu: 30€ mensuals

Has pensat mai que pots amassar com si fossin galetes i modelar les teves pròpies decoracions nadalenques? Crearem originals ornaments personalitzats.

Inscripcions obertes a partir del dia 26/03/2019 a les 19h!!! Presencialment o Online al C.C. Sant Josep de L'Hospitalet

Fer una restauració acurada no és difícil, ni requereix de grans habilitats manual ni talents ocults, només requereix sentit comú, respectar uns criteris bàsics i seguir l'ordre del procés pas a pas.

Són els Sagrats Manaments dels restauradors, el nostre codi deontològic, el nostre jurament hipocràtic.... Fins a nova ordre!

Ja fa temps que t’agradaria aprendre com recuperar mobles i no acabes de fer el pas? Dona-li una segona vida a aquell moble de la tieta transformant-lo!

Please reload

  • Facebook - círculo blanco
  • Pinterest - círculo blanco
  • Twitter - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
Please reload

Please reload

since 2016 by Mercè Benavent.