top of page

Busca el caganer extraterrestre als Museus d’Olot

Tots els nens que participin de la campanya de Nadal als Museus rebran un regal. A partir d’avui també pots consultar els dos vídeos tutorials dels tallers de manualitats de Nadal que s’han fet els dos últims dissabtes a la sala d’actes de l’Hospici.


El Museu de la Garrotxa i el Museu dels Sants se sumen a la campanya de Nadal impulsada per la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona. Aquest any, els més petits de la casa han de buscar el caganer extraterrestre que s’ha amagat enmig de les exposicions permanents dels dos museus.


Si el troben, s’enduran un regal. L’extraterrestre és la mascota dels museus que formen part de la xarxa i aquest personatge ja ha participat en les diferents campanyes dirigides als més petits.

La campanya Nadal als Museus comença demà dimarts dia 22 de desembre i dura fins al 7 de gener. Els menors de 16 anys, tenen l’entrada gratuïta.A part de l’activitat amb el caganer extraterrestre, coincidint amb l’inici de la Campanya de Nadal els Museus d’Olot publiquen avui els tutorials dels tallers d’Ornaments de Nadal amb ceràmica freda i d’Ornaments de Nadal amb paper, que s’han dut a terme els dos últims dissabtes a la sala d’actes de l’Hospici. 26 museus de les comarques de Girona participen aquest any de la campanya Nadal als Museus.


Tots aquells que es van quedar sense plaça, poden fer els tallers des de casa. Si volen, poden portar una de les seves creacions al Museu dels Sants i penjar-les a l’arbre de Nadal del Museu. Si ho fan, se’ls obsequiarà amb un regal sorpresa!Comments


bottom of page