top of page

 

Sobre MI i sobre La Picaflor

PORTADA%2520WEB%2520LPC%2520(2)_edited_e
Em dic Mercè Benavent, sóc restauradora de mobles de formació i el que més m'agrada és aprendre qualsevol tipus tècnica creativa o decorativa i aplicar-la per a restaurar, customitzar o reciclar mobles i objectes.

 

​Picaflor és com diem als colibrís. Ocells preciosos i minúsculs que volen a gran velocitat de flor en flor libant el seu nèctar. Aquest comportament, però sovint és vist com una característica negativa, sinònim de frívol o poc constant. 

 

Així què amb aquest blog he decidit reivindicar l'aspecte positiu de tastar una mica d'aquí i una mica d'allà; de gaudir d'aprendre i fer en cada moment el que ve més de gust i de jugar amb diferents materials, sentir-los i provar a crear noves coses. Jo sóc així i potser tu també ets una picaflor.

En aquest blog coneixeràs els productes i les tècniques tradicionals per a restaurar un moble antic respectant la seva pàtina: cola animal, cera d’abella, estucs, goma laca a monyeca ... I també et divertiràs amb les tendències més actuals en pintura decorativa: chalk paint, milk paint, stencil, decoupage, decapé, taping… Aprendràs a distingir els diferents estils decoratius i perquè no, una mica d'Història del Moble.

Si vols saber més perquè em veig a mi mateixa com una mena de picaflor...

 
 
 
bottom of page