top of page

Videotutorial: Taller d'ornaments amb paper decorat

Coincidint amb l’inici de la Campanya de Nadal els Museus d’Olot publiquen avui els videotutorials dels tallers d’Ornaments de Nadal amb ceràmica freda i d’ornaments de Nadal amb paper decorat, que s’han dut a terme els dos últims dissabtes a la sala d’actes de l’Hospici. Tots aquells que es van quedar sense plaça, poden fer els tallers des de casa.


Si voleu, podeu portar una de les vostres creacions al Museu dels Sants i penjar-les a l’arbre de Nadal del Museu. Si ho fan, se’ls obsequiarà amb un regal sorpresa. Els vídeos dels dos tallers es poden consultar al canal de Youtube d’Olot Cultura. La campanya Nadal als Museus comença demà dimarts dia 22 de desembre i dura fins al 7 de gener.


A més a més: Aquest any, els més petits de la casa han de buscar el caganer extraterrestre que s’ha amagat enmig de les exposicions permanents dels dos museus. Si el troben, s’enduran un regal. L’extraterrestre és la mascota dels museus que formen part de la xarxa i aquest personatge ja ha participat en les diferents campanyes dirigides als més petits. Més informació AQUÍ

Amb materials tan comuns com retalls de paper decorat i filferro és possible crear ornaments per penjar a l’arbre de Nadal i fer garlandes d’una manera original i personalitzada. El paper d’empaperar parets és ideal perquè és resistent i decoratiu, però pot ser substituït per altres papers més prims que tinguem a casa i usar-los enganxats en una cartolina.


Comments


bottom of page