top of page

Videotutorial: Taller d'ornaments amb roba texana


Coincidint amb l’inici de la Campanya de Nadal els Museus d’Olot publiquen avui el darrer dels tres videotutorials dels tallers d’Ornaments de Nadal que hem fet plegats des del 2019. Aquest any hem re-usat retalls de roba texana per a cosir els nostres ornaments amb volum, tovets i despentinats.

Per tots aquells infants que es van quedar sense plaça, i aquells adults a qui els agrada crear amb les mans, amb aquest videotutorial que Olot Cultura penja en el seu canal de Youtube, els poden fer des de casa, només seguint les imatges i les instruccions.


Aquí podreu descarregar-vos de manera gratuïta el pdf amb les siluetes dels ornaments de Nadal :Siluetes ornaments Nadal - LaPicaflorCreativa.com
.pdf
Descargar PDF • 49KB


Qui no ha retallat uns texans vells per a fer-se una pantalons curtets per l'estiu? I què es fa amb els camals que sobren? No els llencis pas, et proposo descobrir que amb fil i agulla, no només podem sargir vestits, sinó crear objectes amb volum, tovets i amb serrells, que poden ser ornaments decoratius per l'arbre de Nadal, per la motxilla del cole o pel cotxe de la familia.
Comentarios


bottom of page