top of page

Tastet Creatiu: PINTURA DECORATIVA


​Referència: Tastet creatiu de pintura decorativa Places: 8 Durada: 4h

Reciclar la fusta vella o de palets dona més feina feina que comprar-ne de nova, però també ens permet recuperar una fusta massissa i durable pel nostre profit i el del medi-ambient.

Després de passar per les nostres mans, s'haurà convertit en un petit detall nadalenc alegre, delicat i original. Ja sigui per decorar un racó de casa teva o per regalar a algú especial, passaràs una bona estona, aprenent en bona companyia. I no, no has de patir per la feina bruta de tallar i polir els arbres.

Aquest tastet creatiu serà una aproximació a la pintura decorativa a través de tres tècniques clàssiques, de les que segur ja has sentit a parlar i que t'obriran la porta a un món de possibilitats:

- Un decapé blanc clàssic, envellit o no, al teu gust.

- Un decoupage senzill i molt efectista, tria entre un munt d'estampats

- Un taping/stencil amb chalkpaint, on prepararem nosaltres mateixes la pintura, seguint una recepta casolana amb pigments i escaiola

 

Si t'agradaria apuntar-te al proper taller que organitzem, ves al Qüestionari i reomple el formulari amb les teves preferències en horaris, dies de la setmana i/o barris. + info AQUÍ. Recorda que també pots subscriure't al newsletter i rebre les novetats en el butlletí setmanal.

Si vols que et porti el Taller de Nadal a casa teva, segueix llegint per a conèixer els detalls...

Inclou:

- 6 jocs de 3 siluetes de fusta

- Mostres per veure les diferents opcions a realitzar.

- El material, pintures, pinzells i estris per a 6 persones. - Sucs i galetes casolanes

- A més a més del taller, que dura unes 3h aproximadament. Arribaré mitja hora abans a casa teva per a la preparació i mitja hora més en acabar per recollir i netejar tot l'enrenou. Tu no has de preocupar-te per res.

- El desplaçament dins de Barcelona ciutat i de L'Hospitalet de Llobregat.

- Mail recordatori amb el resum de les passes a seguir per a cada tècnica.

Requisits:

-L'espai on impartir el taller de Nadal, només requereix d'una taula i cadires per a treballar 7 persones, una pica de cuina o de bany on poder netejar els estris i pinzells, i una estufeta o radiador elèctric per accelerar el procés d'assecatge de les peces.

Si hi estàs interessada, envia directament un mail a lapicaflorcreativa@gmail.com amb l'assumpte Taller a la Carta.

Comments


bottom of page