top of page

Tastet de pintura decorativa: DECAPÉ a Can Trona (places exhaurides)
A l'aula pedagògica de Can Trona - Vall d'en Bas. Centre de Cultura i Natura

​​Horari: Dissabte, 6 de novembre de 10h a 13:30h

Preu: 5€

Places: 8 adults
Passatge de Can Trona, 26,

17176 Joanetes, Girona Telf. +34 972 692 177

cantrona@vallbas.cat

Més informació al web de Can Trona: AQUÍ


Aprèn la tècnica de pintura decorativa per excel·lència!


Només fas que sentir a parlar de decapés i shabby chic... però no saps com aconseguir aquest efecte decoratiu? Pots recuperar aquell moble vell i convertir-lo en una peça lleugera i elegant o en una de moderna i plena de vida que reflecteixi la teva personalitat, amb aquesta mateixa tècnica tan versàtil. En aquest taller aprendràs com jugar amb les pintures i colors per a aconseguir qualsevol estil.


Descripció

El decapé és una tècnica molt senzilla i versàtil que et permet tant

recuperar aquell moble vell com personalitzar un objecte decoratiu nou.

Vols que la teva decoració que reflecteixi la teva personalitat? Clàssica, lleugera i elegant, o potser atrevida i desenfadada.


En aquest tastet aprendràs a jugar amb les pintures, textures i colors, però sobretot amb el desgast per a aconseguir qualsevol resultat que desitgis.


El decapé consisteix bàsicament en donar l’aspecte envellit i desgastat que pateixen els objectes amb el pas del temps i l’ús.


Per aconseguir un resultat similar bàsicament desgastarem i patinarem. Això pot fer-se d’una manera natural i creïble o exagerar-se fins a un resultat extrem o gairebé de fantasia, desgastant més intensament i en més quantitat de superfície.


En aquest tastet de decapé introduirem tres maneres de transformar els nostres mobles i objectes i aconseguir l’aspecte envellit que desitgem: Bàsic, Clàssic i Shabby

Objectius:

Familiaritzar als assistents amb aquesta tècnica, a través de les explicacions i la pràctica de realitzar vàries mostres i les seves variants: un decapé blanc clàssic, un decapé amb dos colors i un decapé shabby chic

Destinataris: Qualsevol persona amb interès per la decoració, les manualitats i la recuperació d’objectes vells i reciclats.


Continguts: Què és el decapé i en quins estils decoratius s'utilitza? Quines opcions tècniques hi han. Colors i resultats. Que és el Shabby Chic. Trucs. Protecció final, pàtines i envellit.
Comments


bottom of page