top of page

Tastet Creatiu: VELADURES

Escola d'Expressió d'Olot ​


​​

Durada: 4 hores

Si estàs cansada de pintar mobles, objectes i parets en colors llisos i d’obtenir superfícies planes i avorrides, aprèn a generar efectes i textures a partir només de veladures a l’aigua. Una eina econòmica, ecològica i molt creativa de transformar la decoració de casa teva amb uns pocs materials.

Les veladures poden servir-te tant per donar a un pany de paret el protagonisme que mereix, com per donar a un moble senzill un efecte de color profund o simplement envellir un marc de fotos per a que sembli antic.

Temari:

Què és una veladura a l’aigua.

Crea de la manera més senzilla del món la teva pròpia veladura amb una recepta casolana o reciclant una pintura que tinguis per casa.

Tècniques bàsiques: fals estuc venecià, esponjat, drapejat, pentinat, esquitxat, etc… Protecció final i/o envellit.

Objectius: Familiaritzar als assistents amb aquestes tècniques a través de les explicacions teòriques i de la pràctica sobre diferents mostres i les seves variants. S’entregarà dossier amb les receptes, instruccions i trucs explicats.

Destinataris: Qualsevol persona amb interès per la decoració, les manualitats i la recuperació d’objectes vells i reciclats. No cal experiència prèvia.


Comments


bottom of page