top of page

Taller Familiar: Crea i Decora amb la Natura

​​

Places: 8 +8 anys

*Material: tot i que es facilitaran tots els materials, si es vol fer encara més personal, les fustes i palets de riu poden ser recollits amb antel·lació i portar-los secs el dia del pessic per a ser decorats.

Crea el teu racó natural dins de casa!

Quins tresors trobem en passejar pel bosc o la platja? Quines meravelles ens porten l'aigua i el vent? Petxines, còdols de riu, palets, plomes i fulles… Vine a crear i construir un porta-fotografies, un mòbil o el que vulguis amb aquests elements naturals, lligant-los amb cotó, embolicant-los amb filferro, pintant-los amb terres de colors o ressaltant el seu to natural amb cera d’abelles.

Descripció

La paraula Upcycling, combinació de Recycling, amb qui comparteix la idea de crear menys residus i la partícula UP, en referència a què implica donar MÉS VALOR a l’objecte o material en qüestió.

A partir de materials que es poden trobar fàcilment per terra en un passeig pel bosc o la platja: còdols de riu, palets, petxines, plomes, fulles, closques de fruits... crearem de zero, un element decoratiu o funcional únic i especial. Treballar en la seva construcció i unió amb mètodes tan simples i antics com cordes o filferro permetrà al nen desenvolupar la seva creativitat i concentració. Pintarem amb terres naturals o ressaltarem el seu color natural amb cera.


Objectius:

- Desenvolupar la concentració i exercita la coordinació mitjançant un material familiar i

- Estimular la creativitat, gaudir del procés de creació i reforçar la autoestima en veure el resultat creat.

- Aprendre a valorar qualsevol material per simple i comú que sembli com element de creació, d’entreteniment i de bellesa.

- Ensenyar als nens que les millors joguines no són les que es compren a les botigues, sinó aquelles que creen amb les seves mans i també amb un cert esforç, perquè això és els dona valor i les fa úniques i especials.

- Demostrar el valor de reutilitzar materials sense utilitat aparent, convertint-se no només en un objecte estimat, sinó també en hores d’entreteniment i joc.

コメント


bottom of page