top of page

CURS de Restauració i Customització de mobles (L'H)

Centre Cultural Sant Josep, L'Hospitalet de Ll. Inscripcions obertes a partir del dia 26/03/2019 a les 19h!!! Presencialment al Centre Cultural Sant Josep o online al web al web del Centre: AQUÍ

​​Data inici: 1/04/2019

Data fi: 03/06/2019 Horari: dilluns, de 19-21h Dies: 8 sessions de 2h

Places: 7

Preu: 46,4 euros

Durada: 16h

Professora: Mercè Benavent

Lloc: Av. Isabel la Catòlica, 32 |

Tel. 93 403 20 99

Horari: de 16-22h

Mail: ccultural.santjosep@l-h.cat

Before and After B&A Abans I Després

Ja fa temps que t’agradaria aprendre com recuperar mobles i no acabes de fer el pas? Dona-li una segona vida a aquell moble de la tieta transformant-lo, ja sigui amb la cura i la tècnica de la restauració tradicional o alliberant la teva creativitat amb la customització creativa. Coneixeràs els productes i les tècniques centenàries per a restaurar un moble antic respectant la seva pàtina: cola animal, cera d’abella, estucs, goma laca a monyeca ... I et divertiràs amb les tendències més actuals en pintura decorativa: chalk paint, milk paint, stencil, decoupage, decapé, taping… Et sorprendrà l’efecte positiu que tindran sobre tu aquestes dues hores de treballar amb les mans i d’estar centrada en el procés i no en el resultat del que estàs fent. Et sentiràs bé amb tu mateixa fent una activitat sostenible que t’ajudarà a estalviar diners, al mateix temps que aniràs incorporant a casa teva peces plenes de vida i de personalitat.

Més informació AQUÍ

bottom of page