TALLER de Restauració i Customització de mobles (L'H)

Centre Cultural Sant Josep, L'Hospitalet de Ll.

Inscripcions obertes a partir del dia 9/01/2019 !!!

 

​​Data inici: 4/02/2019

Data fi: 25/03/2019
Horari: dilluns, de 19-21h
Dies: 8 sessions de 2h

Places: 6

Preu: 46,4 euros

Durada: 16h

Professora: Mercè Benavent

 

Lloc: Av. Isabel la Catòlica, 32 |

         Tel. 93 403 20 99

         Horari: de 16-22h

         Mail: ccultural.santjosep@l-h.cat

         www.ccsantjosep.cat/inici.aspx

 

 

 

 

 

Ja fa temps que t’agradaria aprendre com recuperar mobles i no acabes de fer el pas? Dona-li una segona vida a aquell moble de la tieta transformant-lo, ja sigui amb la cura i la tècnica de la restauració tradicional o alliberant la teva creativitat amb la customització creativa.

Coneixeràs els productes i les tècniques centenàries per a restaurar un moble antic respectant la seva pàtina: cola animal, cera d’abella, estucs, goma laca a monyeca ... I et divertiràs amb les tendències més actuals en pintura decorativa: chalk paint, milk paint, stencil, decoupage, decapé, taping…

Et sorprendrà l’efecte positiu que tindran sobre tu aquestes dues hores de treballar amb les mans i d’estar centrada en el procés i no en el resultat del que estàs fent. Et sentiràs bé amb tu mateixa fent una activitat sostenible que t’ajudarà a estalviar diners, al mateix temps que aniràs incorporant a casa teva peces plenes de vida i de personalitat.

 

Més informació al web del Centre Cultural Sant Josep: AQUÍ

 

 

 

 

 

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }

 

 

 

 

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }
Please reload

  • Facebook icono social
  • Icono social Pinterest
  • Negro Twitter Icono
  • Icono social Instagram
Please reload

Please reload

Please reload