top of page

TASTET de Subhasta Bonanova

Dates: 7 i 8 de Novembre

Muntaner 527 - 08022 Barcelona

Horari: 7/11: Visita a la exposició de lots:  Trobada a les 17:45h a la porta. 8/11: Visita a la Subhasta presencial: La subhasta comença a les 16h. L'inici de la a secció de mobles a les 17-17:30 aprox.

Places: 5-8

Preu: 15€*  NOU PREU: 10€*

Durada total: 6-7h aprox

Professora: Mercè Benavent

Inscripció: envia un mail a lapicaflorcreativa@gmail.com Coordinació: es crearà un grup de whassap per a la ocasió que en acabar la subhasta serà eliminat completament.

Segur que has vist subhastes a pel·lícules o a les notícies... però, hi has assistit mai? Saps que és una molt bona opció on comprar antiguitats o art a bon preu? Des de mobles a roba antiga, passant per quadres i objectes curiosos. Saps que és un lot? I un preu de sortida?

A vegades podem pensar que les cases de subhasta són espais elitistes on ens fa una mica de mandra (o vergonya) entrar. Creus que només hi accepten a marqueses amb abrics de pells amb la butxaca plena? O potser t'imagines que són tan snobs com les dependentes de les botigues de Rodeo Drive a Pretty Woman?  XD Jo vull trencar aquests estereotips i demostrar-te que són espais molt interessants on podem aprendre i trobar peces originals i de qualitat a preus raonables; i on per suposat, tothom és benvingut, Tant... que ens faran una visita guiada* per la exposició. T'ho vols perdre?

*Agraïm la bona rebuda de Bonanova Subastas a la nostra visita. Per la que no rep cap remuneració econòmica. L'oferiment per mostrar-nos la exposició va sorgir d'ells espontàneament.

Et convido a venir amb mi una casa de subhastes en dues visites: una per conèixer la seva exposició i aprendre els mecanismes de les pujes i una altra, el dia de la subhasta on podràs gaudir del seu ambient en viu i en directe i si vols licitar (pujar en castellà) per un Lot. Si una peça del catàleg et roba el cor, t’ofereixo l’assessorament necessari per analitzar la peça en concret, els pros i els contres i  estudiar el preu màxim al que hauries d’arribar en la subhasta

Per suposat, tindrem un moment centrat en la restauració. Uns dies abans, jo hauré triat una peça que m’hagi cridat l’atenció i et faré arribar per mail la seva fitxa de conservació-restauració. Però només parcialment, et presentaré la peça: tipologia, estil, època… i el resultat de l’exàmen organolèptic de patologies, la teva feina serà endevinar què li hauriem de fer. Durant la visita a l'exposició, resoldrem entre tots la proposta de restauració.

PD: A partir del dilluns 29 d'octubre, pots visitar la seva exposició i/o consultar el seu catàleg online.

 

T'animes?...

Aquesta sortida inclou:

  • Dossier explicatiu amb una síntesi de les normes de Bonanova Subastas

  • Fitxa de restauració i patologies (i fitxa completa a posteriori)

  • Visita a la Exposició de lots de la mà del personal de la sala

  • Explicació del funcionament de la subhasta, preus de sortida, comissions i impostos associats.

  • Estudi de la peça “in situ”, deducció en equip de la proposta de restauració

  • Assessorament sobre les peces que et puguin interessar (la meva àrea de coneixement és mobiliari)

  • Assessorament si decideixes licitar en la subhasta i en la post subhasta.

.... Adjudicat!

 

Bonanova Subastas

Muntaner 527 08022 BARCELONA , ES

Exposició del 29 de octubre al 7 de noviembre

Horario de 11-14h i de 17-20h

Subhasta dijous 8 de novembre, a partir de les 16h

​​

bottom of page