top of page

CURS de Restauració i Customització de mobles (L'H)

Centre Cultural Sant Josep, L'Hospitalet de Ll. Inscripcions obertes a partir del dia 5/09/2018 !!!

​​Data inici: 8/10/2018

Data fi: 26/11/2017 Hora: dilluns, de 19-21h Dies: 8 sessions de 2h

Places: 6

Preu: 46,4 euros

Durada: 16h

Professora: Mercè Benavent

Inscripció presencial al centre i online a: http://www.ccsantjosep.cat

Lloc: Av. Isabel la Catòlica, 32 |

Tel. 93 403 20 99

Horari: de 16-22h

Mail: ccultural.santjosep@l-h.cat

Before and After B&A Abans I Després

La restauració s’ocupa de recuperar l'aspecte i estat original d’un moble respectant en tot moment la seva essència i el pas del temps"

"La customització creativa s’ocupa d’actualitzar i de transformar un moble vell per tal d’aconseguir una peça plena de personalitat que farà casa nostra casa única"

Totes dues intervencions s'ocupen de garantir la conservació de la peça i allargar la seva vida útil. Per restaurar o customitzar un moble no cal tenir una gran habilitat manual ni cap talent ocult. En aquest taller aprendràs tot el que necessites, ja sigui aplicant les tècniques i materials tradicionals (estucs, anilines, goma laca, cera...) o les tècniques decoratives més de moda (chalk paint, decapé, decoupage, stencil...) Cada participant portarà una peça de mobiliari sobre la que decidirem en cada cas quin serà la millor intervenció per a ell. Com que cada peça serà única, es treballa de manera individual però al mateix temps és treballa en equip, ja que la observació i comunicació entre companys ens farà aprendre altres possibilitats i inspirar-nos. *Les peces no han de sobrepassar la mida d’una tauleta de nit aproximadament. El material necessari per a cada peça anirà a càrrec de cada participant. Cal portar roba i sabates que es puguin embrutar. Consultar a secretaria si hi ha alguna condició mèdica prèvia o si s’està embarassada.

Més informació al web del Centre Cultural Sant Josep: AQUÍ

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }

bottom of page