top of page

CURS de Restauració i Customització de mobles (nivell I)

Centre Cultural Sant Josep (L'H)

​​Dates: del 24 de gener al 14 de març

Hora: dimecres de 19-21h Data inici inscripció: 10/01/2018 Dies: 24 i 31 de gener, 7, 14, 21 i 28 de febrer i 7 i 14 de març. Durada: 16 hores Preu: 46,4 euros *El material necessari anirà a càrrec de cada participant.

Lloc: Centre Cultural Sant Josep

Av.Isabel la Catòlica 0032 (L'Hospitalet Ll.)

"La restauració s’ocupa de recuperar l'aspecte i estat original d’un moble respectant en tot moment la seva essència i el pas del temps"

"La customització creativa s’ocupa d’actualitzar i de transformar un moble vell per tal d’aconseguir una peça plena de personalitat que farà que la nostra casa sigui única"

Ets una persona amant de la decoració, de les manualitats o del bricolatge? Vols recuperar un moble vell de la família, comprat o fins i tot rescatat?

En aquest curs, entraràs en contacte amb el món de la restauració/customització de manera eminentment pràctica, però també donarem petites càpsules teòriques sobre els principis de restauració i el seu procés pas a pas, perquè et sentis còmode. El primer dia rebràs un dossier amb els continguts bàsics del curs i farem una presentació molt útil a les eines, materials, productes que usarem més habitualment. Per intervenir en un moble no cal tenir una gran habilitat manual ni cap talent ocult, només es requereix sentit comú, respectar uns criteris bàsics i seguir l'ordre del procés pas a pas.

En aquests tallers, cada participant portarà una peça de mobiliari en la que treballarà durant el curs.

Donat que cada peça és única, es farà un itinerari propi per a cada participant. De vegades es compartirà etapa amb altres companys i d’altres no, pel que es treballarà de manera individual, al mateix temps que s’estarà atent a la feina dels companys.

Detalls i fitxa d'inscripció presencialment al Centre Cultural Sant Josep i online al seu web, fes clic AQUÍ

bottom of page