top of page

CURS de Restauració i Customització de mobles (Nivell avançat)

Centre Cultural Sant Josep (L'H)

​​Dates: del 22 de gener al 12 de març

Hora: dilluns de 19-21h Data inici inscripció: 10/01/2018 Dies: 22 i 29 de gener , 5, 12, 19 i 26 de febrer i 5 i 12 de març. Durada: 16 hores Preu: 46,4 euros *El material necessari anirà a càrrec de cada participant.

Lloc: Centre Cultural Sant Josep

Av.Isabel la Catòlica 0032 (L'Hospitalet Ll.)

"La restauració s’ocupa de recuperar l'aspecte i estat original d’un moble respectant en tot moment la seva essència i el pas del temps"

"La customització creativa s’ocupa d’actualitzar i de transformar un moble vell per tal d’aconseguir una peça plena de personalitat que farà que la nostra casa sigui única"

Aquest curs està recomanat per a aquells que ja hagin assistit a algun curs de restauració i en el que donarem per coneguts els principis i materials bàsics en restauració. Tot i que també es donaran informacions teòriques sobre les vostres peces (habitualment ampliacions de temes ja donats), les classes seran eminentment pràctiques.

En aquests tallers, cada participant portarà una peça de mobiliari en la que treballarà durant el curs.

Donat que cada peça és única, es farà un itinerari propi per a cada participant. De vegades es compartirà etapa amb altres companys i d’altres no, pel que es treballarà de manera individual, al mateix temps que s’estarà atent a la feina dels companys.

Detalls i fitxa d'inscripció presencialment al Centre Cultural Sant Josep i online al seu web, fes clic AQUÍ

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }

bottom of page