top of page

Tastet CERÀMICA FREDA de Nadal (Sarrià)


Lloc: Casal d'Avis CAN FÀGREGAS (Sarrià)​​​

​​

Data: Dijous 14 desembre, 2017

​​​​Horari: de 16:30 a 19:30h

Places: 10

Preu: GRATUÏT

Durada: 3 hores

Professora: Mercè Benavent - La Picaflor Creativa

Inscripcions: Oficina d'informació de Can Fàbregas

Què farem:

Has pensat mai que amb ingredients tan comuns com la farina de blat de moro o una crema hidratant pots amassar com si fossin galetes i modelar les teves pròpies decoracions nadalenques? Crearem preciosos ornaments personalitzats i originals que captivaran a tota la familia.

Usarem i reciclarem cintes, betes, llana i corda que tinguem per casa per a penjar-les de l'arbre o les inclourem en els nostres paquets de regal com a etiquetes identificatives i originals

Treballar una massa és una experiència familiar i agradable. Prepararem unes "galetes" molt especial que no necessiten ni forn ni cap font d'escalfor per a endurir.

T'enduràs la RECEPTA en una fitxa i les instruccions per a poder replicar-la tantes vegades com vulguis amb qualsevol excusa per a fer un detall: aniversaris, Pasqua, Sant Jordi... fins i tot amb els petits de la casa (edat recomanada a partir de 6 anys)

Qui pot assistir: Qualsevol persona amb interès per les manualitats o els petits detalls decoratius.

Coneixements previs: Cap

Què cal portar: bata, davantal o roba que pugui enfarinar-se i un corró (rodillo) per amassar i sinó se'n te: una ampolla o pot de vidre llis per a substituir-lo.

bottom of page