top of page

Tastet Creatiu: VELADURES (L'H)

Centre Cultural de Sant Josep, L'Hospitalet de Ll. ​

​​​​Data: Dimecres, 18 d'abril de 2018​​​​

Horari: de 17-21h

Matrícules: Properament

Preu: (a determinar)

Durada: 4 hores

Professora: Mercè Benavent

Lloc: Avinguda d'Isabel la Catòlica, 32

Telf: 93 403 20 99

Horari: 16 a 22h

Mail: ccultural.santjosep@l-h.cat http://www.ccsantjosep.cat/inici.aspx

Si estàs cansada de pintar mobles, objectes i parets en colors llisos i d’obtenir superfícies planes i avorrides, aprèn a generar efectes i textures a partir només de veladures a l’aigua. Una eina econòmica, ecològica i molt creativa de transformar la decoració de casa teva amb uns pocs materials.

Les veladures poden servir-te tant per donar a un pany de paret el protagonisme que mereix, com per donar a un moble senzill un efecte de color profund o simplement envellir un marc de fotos per a que sembli antic.

Temari:

Què és una veladura a l’aigua.

Crea de la manera més senzilla del món la teva pròpia veladura amb una recepta casolana o reciclant una pintura que tinguis per casa.

Tècniques bàsiques: fals estuc venecià, esponjat, drapejat, pentinat, esquitxat, etc… Protecció final i/o envellit.

Objectius: Familiaritzar als assistents amb aquestes tècniques a través de les explicacions teòriques i de la pràctica sobre diferents mostres i les seves variants. S’entregarà dossier amb les receptes, instruccions i trucs explicats.

Destinataris: Qualsevol persona amb interès per la decoració, les manualitats i la recuperació d’objectes vells i reciclats. No cal experiència prèvia.

Més informació sobre la escola en el seu web, fent clic AQUÍ

bottom of page