top of page

Tastet Creatiu: CHALKPAINT (Olot)

Escola d'Expressió d'Olot ​

​​Data: Dissabte, 13 de gener 2018 ​​​​

Horari: de 9 a 13h Matrícules: del 11 al 15 de desembre del 2017 de 17.30 a 19.30h

Preu: 25 euros

Durada: 4 hores

Professora: Mercè Benavent

Lloc: Sant Joan de les Abadesses 20-22, d’Olot.

Telf: 972 26 68 47.

Has sentit a parlar de la pintura chalk paint i de les seves? Aprèn i experimenta que hi ha del cert i que no en les meravelloses propietats d’aquesta pintura. Prova algunes de les opcions que pots trobar en el mercat, però també crea de zero la teva pròpia chalkpaint amb una recepta casolana o reciclant una pintura que tinguis per casa. Apta per a superfícies poroses i no poroses. Trucs i tècniques bàsiques: stencil, taping, rentat, fumat… Protecció final i/o envellit.

Comprovaràs que decorar, recuperar i personalitzar objectes mobles seguint les tendències no té perquè resultar car ni complicat.

Objectius: Familiaritzar als assistents amb diferents tipus de pintura chalkpaint, a través de les explicacions teòriques i de la pràctica sobre diferents suports porosos i no porosos. S’entregarà dossier amb les receptes, instruccions i trucs explicats.

Destinataris: Qualsevol persona amb interès per la decoració, les manualitats i la recuperació d’objectes vells i reciclats. No cal experiència prèvia.

Documentació per a fer la matrícula:

– Una fotografia de carnet.

– Una fotocòpia del DNI

– Una fotocòpia de la tarja de la seguretat social.

Més informació sobre la escola en el seu web, fent clic AQUÍ

bottom of page