top of page

CURS de Restauració i Customització de mobles

Centre Cultural Sant Josep (L'H)

​​Data inici: 30/01/2017

Data fi: 27/03/2017 Hora: dilluns, de 19-21h Data inici inscripció: 09/01/2017 Data fi inscripció: 27/01/2017

Dies: 9 sessions de dues hores: 30 de gener i 6, 13, 20 i 27 de febrer i 6, 13, 20 i 27 de març Preu: 52,2 euros

Durada: 18 hores

Professora: Mercè Benavent

Lloc: Centre Cultural Sant Josep

Av.Isabel la Catòlica 0032 (L'Hospitalet Ll.)

Before and After B&A Abans I Després

​​La restauració s’ocupa de recuperar l'aspecte i estat original d’un moble respectant en tot moment la seva essència i el pas del temps. La customització creativa s’ocupa d’actualitzar i de transformar un moble vell per tal d’aconseguir una peça plena de personalitat que farà que la nostra casa sigui única Tot i que pel seu aspecte final puguin semblar opcions antagòniques, totes dues intervencions s'ocupen de garantir la conservació de la peça i allargar-ne la seva vida útil.

​​Treballar en un moble no exigeix una gran habilitat manual ni cap talent ocult. Només requereix sentit comú, respectar uns criteris bàsics i seguir l'ordre del procés pas a pas. Com que cada peça és única, seguirem un procés propi per a cada participant. A vegades es compartirà etapa amb altres companys, i d’altres es treballarà de manera individual, tot i que alhora estarem atents a la feina dels companys.

restauració, customització, reciclatge creatiu

El curs serà eminentment pràctic, però es complementarà amb petites càpsules teòriques, un dossier amb els continguts bàsics, receptes de productes i bibliografia sobre el tema. El material necessari anirà a càrrec de cada participant.

Detalls i fitxa d'inscripció presencialment al Centre Cultural Sant Josep i online al seu web, fes clic AQUÍ

bottom of page