TALLER de Restauració i Customització de mobles

Centre Cultural Sant Josep (L'H)

 

​​Data inici: 30/01/2017

Data fi: 27/03/2017
Hora: dilluns, de 19-21h
Data inici inscripció: 09/01/2017
Data fi inscripció: 27/01/2017

Dies: 9 sessions de dues hores: 30 de gener i 6, 13, 20 i 27 de febrer i 6, 13, 20 i 27 de març
Preu: 52,2 euros

Durada: 18 hores

Professora: Mercè Benavent
 

Lloc: Centre Cultural Sant Josep

         Av.Isabel la Catòlica 0032  (L'Hospitalet Ll.)

 

 

 

​​La restauració s’ocupa de recuperar l'aspecte i estat original d’un moble respectant en tot moment la seva essència i el pas del temps. La customització creativa s’ocupa d’actualitzar i de transformar un moble vell per tal d’aconseguir una peça plena de personalitat que farà que la nostra casa sigui única Tot i que pel seu aspecte final puguin semblar opcions antagòniques, totes dues intervencions s'ocupen de garantir la conservació de la peça i allargar-ne la seva vida útil.

 

​​Treballar en un moble no exigeix una gran habilitat manual ni cap talent ocult.Només requereix sentit comú, respectar uns criteris bàsics i seguir l'ordre del procés pas a pas. Com que cada peça és única, seguirem un procés propi per a cada participant. A vegades es compartirà etapa amb altres companys, i d’altres es treballarà de manera individual, tot i que alhora estarem atents a la feina dels companys.

 

 

El curs serà eminentment pràctic, però es complementarà amb petites càpsules teòriques, un dossier amb els continguts bàsics, receptes de productes i bibliografia sobre el tema. El material necessari anirà a càrrec de cada participant.

 

Detalls i fitxa d'inscripció presencialment al Centre Cultural Sant Josep i online al seu web, fes clic AQUÍ
 

 

 

Please reload

  • Facebook icono social
  • Icono social Pinterest
  • Negro Twitter Icono
  • Icono social Instagram
Please reload

Please reload

Please reload