top of page

Espai Arts & Crafts L'H

QUÈ FAN? Són una associació sense ànim de lucre que promouen tot tipus de manualitats o artesania com bijuteria, carvat de segells, feltre, ganxet, trapillo, mitja, postres, punt, resina, pintura decorativa o transferències... On pots anar a reunir-te amb altres/as companys/es que tinguin les mateixes inquietuds que tu al seu local. Pots portar el que tinguis entre mans o crear un projecte comú i passar una estona ben entretinguda mentre prens un té o cafè.

Són un grup de noies amb molta empenta i il·lusió, si vols conèixer a alguna d'elles i la feina que fan fes un clic a La Anna de Anna Bags, la Isabel de Tatadelacasa, la Ester de Ca la Coru i els tallers per a nens amb la Zaira Garrido A més, de manera periòdica, ofereixen diferents activitats i tallers per a millorar o aprendre noves tècniques. Al seu calendari d'activitats trobaràs els horaris, tant dels espais oberts com de les activitats.

ESPAI OBERT

L'Espai Obert és un espai de reunió en el que pots treballar en el projecte que tens entre mans. Aprofita d'aquest espai per reunir-te amb gent amb les mateixes inquietuds que tu. Gaudeix dedicant una estona al que més t'agrada fer.Pots venir, sempre que vulguis, en aquests horaris:

Dimarts, de 11:00h a 13:00h

De dilluns a dijous, de 18:00h a 20:00h

Vine sempre que vulguis per només 10€/mes

L'espai Arts&Crafts de L'Hospitalet de Llobregat pren el seu nom del del moviment internacional originat a finals del Segle XIX de la mà de Augustus Pugin, John Ruskin i William Morris. Va ser un moviment artístic i cultural que acull la creació, les arts decoratives i el disseny en tota la seva amplitud. Una reacció contra la industrialització que havien substituït el treball manual per al mecanitzat.

Buscaven respectar i cuidar els materials i la forma com s'utilitzaven, així com revaloritzar la feina de l'artesà, qui creien havia de tenir el mateix plaer imaginatiu i la mateixa llibertat que els pintors, escultors i arquitectes.

Si això coincideix amb que el carrer on està ubicat es diu Arts i Oficis, sembla que aquestes noies ho tenen tot de cara!

Passa't pel seu local si vols rebre més informació (durant l'horari de l'espai obert t'informen) al carrer d'Arts i Oficis, 52, L'Hospitalet de Llobregat.

OJO! La Picaflor Creativa ja hi ha fet un Taller de Reciclatge Creatiu de Nadal, va ser el passat dia 4/12/2016 i pots veure les fotos AQUÍ.

bottom of page