Taller restauració – customització de mobles (EMBA)

Escola Municipal Belles Arts de Sant Joan les Fonts

 

​​Horari: Divendres 17.30 a 19.30h

Dates: del 26 de Juny al 31 Juliol
Durada: 12h (6 sessions)

Preu: 45€ mensuals

Places: 6

Professora: Mercè Benavent

Més informació al web de la Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts: AQUÍ

 

*Material personal no inclòs

 

Inscripcions online: AQUÍ, telefònicament o presencialment a:

 

EMBA
c/ Sant Antoni, 12
17857 Sant Joan les Fonts
Telf. 972 291 202
info@escolabellesarts.cat

 

 

Descripció:


Si durant el confinament has fet reflexió dels nostres hàbits de vida i de consum i has decidit tornar a la Nova Normalitat que de normal no té res, però és el que hi ha, així que acabarà semblant-nos normal amb alguna (o totes) de les següents determinacions

 

- Portar una vida més sostenible

- Dedicar-te més estones a i tu mateixa

- Ser més creativa

- Practicar el mindfulness

- Ser menys consumista

- Fer casa teva més personal i acollidora

- Treballar en la teva autoestima

- Ser més autosuficient  a casa i no demanar ajut per a penjar el proper quadre (exemple real)
...

 

... aquest és el teu moment per inscriure't al Taller de restauració i customització de mobles. Dona-li una segona vida a aquell moble transformant-lo, ja sigui amb la cura i la tècnica de la restauració tradicional o alliberant la teva creativitat amb la customització creativa

 

Coneixeràs els productes i les tècniques centenàries per a restaurar un moble antic respectant la seva pàtina: cola animal, cera d’abella, estucs, goma laca a monyeca ... I et divertiràs amb les tendències més actuals en pintura decorativa: chalk paint, milk paint, stencil, decoupage, decapé, taping, etc.

 

Et sorprendrà l’efecte positiu que tindran sobre tu aquestes dues hores de treballar amb les mans i d’estar centrada en el procés i no en el resultat del què estàs fent. Et sentiràs bé amb tu mateixa fent una activitat sostenible que t’ajudarà a estalviar diners  i a ser més autosuficient, al mateix temps que aniràs incorporant a casa teva peces plenes de vida i de personalitat.

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook icono social
  • Icono social Pinterest
  • Negro Twitter Icono
  • Icono social Instagram
Please reload

Please reload

Please reload