top of page

CURS de Restauració i Customització de mobles (L'H)

Centre Cultural Sant Josep, L'Hospitalet de Ll.

​​Data inici: 2/10/2017

Data fi: 6/11/2017 Hora: dilluns, de 18:45-21:15h Dies: 7 sessions de 2'5h

Inscripció: a consultar

Preu: a consultar

Durada:

Professora: Mercè Benavent

Lloc: Av. Isabel la Catòlica, 32 |

Tel. 93 403 20 99

Horari: de 16-22h

Mail: ccultural.santjosep@l-h.cat

"La restauració s’ocupa de recuperar l'aspecte i estat original d’un moble respectant en tot moment la seva essència i el pas del temps"

"La customització creativa s’ocupa d’actualitzar i de transformar un moble vell per tal d’aconseguir una peça plena de personalitat que farà que la nostra casa sigui única"

Tot i que pel seu aspecte final puguin semblar opcions antagòniques, totes dues intervencions s'ocupen de garantir la conservació de la peça i allargar-ne la seva vida útil.

​​Treballar en un moble no exigeix una gran habilitat manual ni cap talent ocult. Només requereix sentit comú, respectar uns criteris bàsics i seguir l'ordre del procés pas a pas.

Com que cada peça és única, seguirem un procés propi per a cada participant. A vegades es compartirà etapa amb altres companys, i d’altres es treballarà de manera individual, tot i que alhora estarem atents a la feina dels companys.

El curs serà eminentment pràctic, però es complementarà amb petites càpsules teòriques, un dossier amb els continguts bàsics, receptes de productes i bibliografia sobre el tema.

El material específic necessari anirà a càrrec de cada participant.

Before and After B&A Abans I Després

bottom of page