top of page

Butlletí #14

Hola!

No sé com hauràs encarat tu la rentrée post-nadalenca, però jo estic com vivint una mala ressaca de dues setmanes on m'està sent molt difícil agafar la rutina i aconseguir un mínim de productivitat. I no, no és la passa de grip.

​Tinc la sensació d'estar tot el temps escrivint llistes (de possibles posts, de possibles tallers, de feines pendents, de peces per vendre al mercadillo, de peces per restaurar) fent i refent horaris i apuntant al calendari futuribles escapades, conferències, cursets, vacances... Que ja se sap que reservar vols amb temps et surt més barat, però és clar, després de les vacances, no hi ha gaire cash... Així que acabo en un punt mort. Argh!!!!

Per altra banda tot allò que l'any passat no tenia temps de fer i que anava postposant per aquest inici del 2017 s'ha convertit en una muntanya de desitjos que posats en un calendari ocupen gairebé 40 hores laboral a la setmana per si sols. Voluntariat a la protectora, horts, taller de dibuix, escola de costura, ioga, investigar materials, piscina... han fet una bola enorme que s'ha estavellat amb la realitat: Temps i energia han d'anar a la feina i al blog.

Així que la primera rendició de l'any serà aquesta. De moment, em centraré en mirar d'agafar un ritme de treball acceptable i un cop aconseguit, ja tindré una conversa més calmada amb mi mateixa per arribar a un compromís que faci feliç tant a la sr. Pensa-en-el-teu-futur-i-sigues-una-dona-de-profit com a la srta. Vull-gaudir-cada-dia-de-la.vida-com-si-fos-l-últim.

Tot i que, avui mateix he après una frase feta americana crec, que diu: "that your mouth doesn't write checks that your but couldn't cash" que més o menys vols dir: Que la teva boca no estengui xecs que el teu cul no pugui pagar. Així que ja no faig més promeses que no estigui segura de poder acomplir i si de cas, ja t'aniré informant dels avenços i les novetats. :P

 

POSTS DEL DIA (13/01/17)

Aquest reciclatge creatiu parteix d'unes ampolles de plàstic de les que tens a casa, usa materials supereconòmics com el paper de diari, la cola blanca o la escaiola... i tot plegat acaba sent una màscara decorativa molt ecològica i molt guilty-free (lliure de culpabilitat i crueltat animal).

Què més vols?

RESUM SETMANAL

I parlant de promeses difícils d'acomplir, com han anat els bons propòsits d'Any Nou? Per ajudar-te una mica, he triat una sèrie de llibres relacionats amb algun dels més típics i tòpics per deixar al Sants Vermuts al Carrer Finlàndia nº18.

Són GRATIS? sí, GRATIS. Només hi has d'anar i agafar un dels llibres que hi trobaràs, el que més t'agradi. No badis, la primera que arribi se l'endú. Vols saber més sobre aquesta idea? Ves a l'enllaç SALVA UN LLIBRE!

LLIBRES PER AJUDAR-TE A ACOMPLIR ELS BONS PROPÒSITS D'ANY NOU:

Aprendre anglès? *Face To Face - Intermediate Level B1 (Student’s Book+Handbook+DVD-ROM). 3º Curs EOI *English File - Upper-Intermediate B2 (Student’s Book+PocketBook+Workbook+iTutor). 4º Curs EOI *Jane Eyre - Charlotte Brönte, text en anglès adaptat (Stage 6/6) - Oxford Bookworms

Deixar de fumar? *¿Quiero dejar de fumar! - Dr.Ramon, Dr. Marcos y Blanca Lucas (molt atrotinat, perquè el vaig toquetejar molt mentre deixava de fumar, ara ja fa 11 anys)

Alimentar-te millor? *La Cocina de la Antidieta - Marilyn Diamond *Comer para no enfermar, quia práctica para una nutrición sana - Dr.Roger Moatti

Trobar l'amor....? Ser més romàntic amb la teva parella? *Històries de GentComTu - Amistat, sexe i amor: emocions i sentiments reals nascuts a la xarxa - VVAA *Único Testigo - W.Kelley & E.W. Wallace

Llegir els clàssics? *Guerra y Paz - Leon Tolstoy *Cuentos - Leon Tolstoy *La Perla - John Steinbeck *El Mercader de Venècia - William Shakespeare

Reciclar més? Aleshores què millor que salvar un llibre?

El post de la setmana passada el dedicàvem a parlar de la Goma Laca un material molt interessant i tradicional per a la construcció i restauració de mobles. Produeix un acabat resistent i brillant amb multitud de propietats positives per a la nostra feina. Però seguint amb les curiositats d'aquest material meravellós volia ensenyar-te un altre dels seus usos, en aquest cas se'n produeixen unes polseres tradicionals de la Índia, un dels països d'on són originaris els arbres i els insectes que ens regalen la goma laca. Només per gaudir de la traça i tècnica dels artesans que les fabriquen i de la mal·leabilitat del material un cop calent, tant diferent a com nosaltres l'apliquem com a vernís, ja val la pena veure el vídeo. Espero el gaudeixis

 

I per acabar una bona notícia!

Començava la setmana anunciant que el passat dilluns dia 9, s'obrien les inscripcions pel "Curs de Restauració i Customització de mobles" i que espavilessis perquè les places volaven? pues ja van volat! I em sap greu per aquelles que no heu pogut inscriure-us però l'èxit del curs m'ha fet molt feliç. ;D

De totes maneres, no hi ha mal que 100 anys duri. Si t'has quedat amb les ganes d'assistir-hi, contacta amb el C.C.Sant Josep per apuntar-te a la llista d'espera. Si sou prou gent apuntada, potser podrem obrir un altre curs o si més no, avisar-vos per a que tingueu preferència en el proper.

 

Amb aquest butlletí setmanal m'agradaria que, poc a poc m'anessis coneixent, perquè el meu desig és que aquest blog sigui proper, petit i viu. Envia'm els teus suggeriments, idees, consells, crítiques, preguntes, el que sigui… estaré encantada de respondre't.

Entre totes farem que aquest projecte sigui més interessant cada dia.​

Que tinguis molt bon final de setmana i fins dimecres vinent!

Mercè Benavent - La Picaflor Creativa

bottom of page