top of page

Un nou ARTICLE cada DIMECRES al matí!

Benvinguda! A partir d'avui, et convido a treure el nas pel meu taller tots els dimecres al matí*. Be, és una manera de parlar, perquè en realitat seré jo la que apareixeré per casa teva amb un petit article, idea, tutorial... que pensi que et pot interessar o inspirar. Serà una mena de calaix de sastre, on em ve de gust poder compartir les coses que em fan feliç, fer balanç de com ha anat la setmana, o potser recomanar una expo, una pel·lícula, o simplement un lloc on dinar.

Estant subscrita al newsletter, segur que no et perds res de res!

M'agrada la idea de interrompre la teva setmana amb una mica d'energia positiva i idees creatives, que durant un moment et facin venir ganes de fer alguna cosa especial i bonica amb les teves mans. I, en cas que et calgui comprar algun material, tinguis temps suficient d'organitzar-te.

Voldria que poc a poc m'anessis coneixent perquè el meu desig és que aquest blog sigui proper, petit i viu. Estaré encantada si m'envies els teys suggeriments, idees, consells, crítiques (amb amor, si us plau), preguntes, el que sigui…

Entre totes farem que aquest projecte sigui més interessant cada dia.​ Benvinguda de nou i fins dimecres vinent! ;)

La Picaflor Creativa - Tastets - Restaurar, Customitzar i Reciclar

bottom of page